Αντώνης Μάνος: Αναλαμβάνω προσωπικά πρωτοβουλία για την άμεση επαναλειτουργία του Σ.Α.Ε.

Το 1995 οι Έλληνες του απόδημου Ελληνισμού απέκτησαν φωνή.Η δημιουργία, η σύσταση και η λειτουργία του Συμβουλίου Απόδημου Ελληνισμού με έδρα το Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης, έδωσε ισχυρή φωνή στους Έλληνες του εξωτερικού. Στόχος της σύστασης του, ήταν να ενωθούν οι απανταχού φωνές των Ελλήνων, ώστε να διατηρηθεί η ιστορία,η γλώσσα και το θρησκευτικό τους συναίσθημα. Δυστυχώς όμως, τα τελευταία χρόνια η απαξίωση του είχε ως αποτέλεσμα την παύση της λειτουργίας και την διάλυσή του. Αυτό έχει ώς συνέπεια,να μην εκφράζετε πλέον η φωνή τους και ταυτόχρονα χάθηκε ένα μεγάλο όπλο για τα εθνικά μας συμφέροντα, που δεν είναι άλλο από την πατριωτική και καθαρή φωνή της ομογένειας.

Ζητώ λοιπόν και θα παλέψω για αυτό, την επαναλειτουργία του Συμβουλίου απόδημου Ελληνισμού άμεσα και την μεταφορά του στον Δήμο Θεσσαλονίκης, με σκοπό την εύκολη πρόσβαση των πολιτών προς αυτό και την αναβάθμιση του.

Στις δύσκολες καταστάσεις που βιώνει ο τόπος μας και στις άσχημες εξελίξεις που διαδραματίζονται στα εθνικά μας ζητήματα, η επαναλειτουργία, η στελέχωση και η οργάνωσή του, αποτελούν ένα δυνατό όπλο στην εθνική μας φαρέτρα.

Ζητώ λοιπόν, την στήριξη των πολιτών της Θεσσαλονίκης στην προσπάθειά μου, να δώσω και πάλι φωνή στους Έλληνες του εξωτερικού και στην Ελλάδα.

Ο Αντώνης Μάνος είναι Λογιστής-Φοροτεχνικός, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, με την δημοτική παράταξη του Ιωάννη Νασιούλα «Νέα Αρχή για την Θεσσαλονίκη»

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s